Masinile electrice sunt masinile viitorului! Pentru un Bucuresti cu un aer mai curat, particip astazi la lansarea primelor statii de incarcare a masinilor electrice din cadrul proiectului „Program multianual de crestere a calitatii aerului si de sprijinire a mobilitatii electrice, nepoluante, prin dezvoltarea infrastructurii pentru incarcarea autovehiculelor electrice in Municipiul Bucuresti”.
In cadrul primei etape a proiectului, Primaria Capitalei, prin Compania Municipala Energetica Bucuresti, a amplasat 7 statii complet functionale, care au fost montate in 3 parcari ale Primariei Sectorului 4, dupa cum urmeaza: 4 statii de incarcare in parcarea din Str. Pridvorului, intersectie cu Str. Secerei, 2 statii in parcarea din str. Izvorul Rece si 1 statie in parcarea din str. Racovita.
Proiectul de instalare a statiilor de incarcare masini electrice se va derula pe parcursul urmatorilor doi ani si presupune, in final, amplasarea a 300 de astfel de statii care vor putea fi folosite de posesorii de autoturisme electrice.

Leave a Reply

Close Menu